Maak kennis met onze partners

Trug - logo - groen op wit png@4x

TRUG
Desguinlei 16, 2018 Antwerpen

Wie zijn wij?
Trug (hoofd-nek- en rug) is een onderdeel van TRUG (revalidatie & preventie). TRUG is een kinepraktijk gespecialiseerd in hoofd-, nek-, en rugklachten. Trug helpt je op weg om opnieuw klachtenvrij te genieten van de kleine en grote momenten in het leven. De behandelingen die we aanbieden zijn: manuele therapie, dry needling, osteopathie, fascia therapie, ademhalingstherapie, pilates en yoga.

Wat Trug onderscheidt van andere kinepraktijken? Wij hanteren een persoonlijke aanpak, werken oorzaak- en resultaatgericht, leggen zaken uit in begrijpbare taal, verwijzen door wanneer nodig en gebruiken een mobiele applicatie die je ondersteunt bij je revalidatie.

Tenuto_Logo_Tekst

Tenuto
Desguinlei 16, 2018 Antwerpen
2de verdiep

Wie zijn wij?
Tenuto Therapiepraktijk is een groepspraktijk van psychotherapeuten met verscheidene achtergronden, specialisaties, opleidingen en werkervaringen. Wij zijn er voor (jong)volwassenen, koppels en gezinnen. Individuele, relatie-, of gezinstherapie is mogelijk in het Nederlands, Frans en Engels.

Wij vinden het belangrijk om een veilige plek te bieden waar iemand al zijn zorgen en angsten kwijt kan. Samen gaan we op zoek naar dat wat jij nodig hebt om opnieuw verder te kunnen. Door je bewust te worden van je voelen, denken en handelen, ga je meer zich krijgen op wat voor jou helpend is. Je leert los te komen van oude patronen en je wordt weerbaarder voor nieuwe uitdagingen in de toekomst.

Logo optifoot

Martin Pallemans
Desguinlei 16, 2018 Antwerpen
gelijkvloers

Wie ben ik?
Optifoot Antwerpen is een solopraktijk van podoloog Martin Pallemans met verscheiden specialisaties. Je kan bij hem terecht voor podologische zooltherapie, biomechanische analyse en screening, gang- en loopanalyse, sportletsels, schoenadvies en silicone ortheses.

Zijn werkwijze is doelgericht, persoonlijk en wetenschappelijk onderbouwd. Hij vindt opvolging van mensen uitermate belangrijk en zal dit dan ook doen.

Openingsuren praktijk

Ma-Vrij 9.00 - 20.00
Za-Zo Gesloten

TRUG - kinesist Berchem (Antwerpen)

Generaal Lemanstraat 5 (Basic Fit) 2018 Antwerpen

info@Trug.be

Stuur ons een bericht

[njwa_button id="5572"]

Kinepraktijk Trug
× Acute klachten?