Manuele therapie

Wat is manuele therapie?

Wat is manuele therapie?
Met behulp van specifieke massageoefeningen geeft onze rugspecialist meer lenigheid aan jouw lichaam. Bovendien vermindert deze behandeling de pijn.

Bij welke klachten?
  • Rugpijn
  • Nekpijn
  • Hoofdpijn
  • Klachten die niet opgelost worden met kinesitherapie

OPGELET!!
    Deze behandeling gebeurt op onze andere locatie, TRUG (hoofd-,nek- en rugpraktijk) op de Desguinlei 16, 2018 Antwerpen. Indien je dus ook nood hebt aan manuele therapie bezoek dan onze andere website.

In welke zin is manuele therapie bij Trug anders?

Persoonlijke aanpak


Wij staan voor een persoonlijke behandeling én opvolging. Om jouw manuele therapie sessies optimaal te laten verlopen werken we steeds via individuele afspraken en maken we een behandelplan op maat van jouw lichaam en levensstijl.

Oorzaakgericht


We gaan op zoek naar de oorzaak van je klacht. Daarvoor nemen we een kwartier extra de tijd bij onze eerste afspraak. Pas vanaf we de oorzaak van de klacht begrijpen, kunnen we gericht behandelen.

Begrijpbaar


Jij wilt weten wat er zich in je eigen lichaam afspeelt. Na de behandeling krijg je een overzicht mee met de resultaten van het onderzoek. Deze is opgesteld in klare taal: niet iedereen spreekt Latijn.

Interprofessionele hulp


Jouw lichaam verdient de hulp die het nodig heeft. Wanneer uit onze analyse blijkt dat jij nood hebt aan een behandeling die wij niet aanbieden,
verwijzen we je door naar een expert die dat wel kan. Dat is de eerlijkheid waar wij voor staan.

Innovatief


Eens thuis kan je aan de hand van physitrack oefeningen uitvoeren die helpen bij de revalidatie. Dit is een app die je ondersteunt bij jouw oefeningen en opvolging.
Resultaatgericht


Wij begeleiden en motiveren jou om je doelen te behalen. Daarvoor stellen we een plan op maat op: zo kan jij de dromen die je dacht te moeten vergeten toch waarmaken.
Andere behandelmethoden bij TRUG (hoofd-,nek en rugpraktijk), desguinlei 16 (2018 Antwerpen)

Openingsuren praktijk

Ma-Vrij 8.30 - 12.00 // 13.00 - 20.00
Za-Zo Gesloten

TRUG - kinesist Berchem (Antwerpen)

Desguinlei 16 2018 Antwerpen

TRUG - kinesist Berchem (Antwerpen)

Generaal Lemanstraat 5 (Basic Fit) 2018 Antwerpen

info@Trug.be

Stuur ons een bericht

[njwa_button id="5572"]

Kinepraktijk Trug
× Acute klachten?