Maak kennis met onze partners

Trug - R&P - logo - groen op wit

TRUG
Generaal lemanstraat 5, 2018 Antwerpen

Wie zijn we?
Trug (revalidatie & preventie) is een afsplitsing van TRUG (hoofd-nek- en rugpraktijk). Onze locatie in de Generaal lemanstraat is een kinepraktijk gespecialiseerd in (sport)revalidatie, -blessures en preventie. De behandelingen die we aanbieden zijn: sportkinesitherapie, functionele revalidatie en rugschool.

Wat Trug (revalidatie & preventie) onderscheidt van andere sportkinepraktijken? Wij hanteren een persoonlijke aanpak, werken oorzaak- en resultaatgericht, leggen zaken uit in begrijpbare taal, verwijzen door wanneer nodig en gebruiken een mobiele applicatie die je ondersteunt bij je revalidatie.

Tenuto_Logo_Tekst

Tenuto
Desguinlei 16, 2018 Antwerpen
2de verdiep

Wie zijn we?
Tenuto Therapiepraktijk is een groepspraktijk van psychotherapeuten met verscheidene achtergronden, specialisaties, opleidingen en werkervaringen. Wij zijn er voor (jong)volwassenen, koppels en gezinnen. Individuele, relatie-, of gezinstherapie is mogelijk in het Nederlands, Frans en Engels.

Wij vinden het belangrijk om een veilige plek te bieden waar iemand al zijn zorgen en angsten kwijt kan. Samen gaan we op zoek naar dat wat jij nodig hebt om opnieuw verder te kunnen. Door je bewust te worden van je voelen, denken en handelen, ga je meer zich krijgen op wat voor jou helpend is. Je leert los te komen van oude patronen en je wordt weerbaarder voor nieuwe uitdagingen in de toekomst.

Logo optifoot

Martin Pallemans
Desguinlei 16, 2018 Antwerpen
Gelijkvloers

Wie ben ik?
Optifoot Antwerpen is een solopraktijk van podoloog Martin Pallemans met verscheiden specialisaties. Je kan bij hem terecht voor podologische zooltherapie, biomechanische analyse en screening, gang- en loopanalyse, sportletsels, schoenadvies en silicone ortheses.

Zijn werkwijze is doelgericht, persoonlijk en wetenschappelijk onderbouwd. Hij vindt opvolging van mensen uitermate belangrijk en zal dit dan ook doen.

Openingsuren praktijk

Ma-Vrij 8.30 - 12.00 // 13.00 - 20.00
Za-Zo Gesloten

TRUG - kinesist Berchem (Antwerpen)

Desguinlei 16 2018 Antwerpen

info@Trug.be

Stuur ons een bericht

Kinepraktijk Trug
× Acute klachten?